Bente Jacobs begint juridisch adviesbureau ‘Juristica’ in Gendt.

GENDT – Dit najaar is Bente Jacobs een toegankelijk juridisch adviesbureau ‘Juristica’ begonnen in Gendt. Bente wil haar jarenlange ervaring als jurist en voormalig advocaat gebruiken om ondernemers én particulieren in normale taal te helpen met juridische vragen. Zij is gespecialiseerd in het contractenrecht, zoals incasso, huur- en arbeidsrecht. Bente schuift hiervoor graag aan tafel bij de klant op locatie. Omdat ze zelf geen bezoeklocatie heeft, is het tarief scherp. Ook is er vaak een vaste prijs mogelijk. Uiteraard is het eerste gesprek altijd gratis.

Wat Juristica uniek maakt is haar toegankelijkheid. Bente is rechtstreeks bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail. Zelfs al is het maar even om een korte vraag te beantwoorden of even iets te checken. Alle zaken behandelt ze met aandacht en volledige vertrouwelijkheid, of het nu gaat om een kleine incasso of een groot geschil. Door haar jarenlange ervaring weet Bente hoe belangrijk het is om de klant in begrijpelijke taal bij te staan. Dat geldt ook voor de meest complexe juridische situaties.

Bente wordt regelmatig ingeschakeld wanneer een contract onduidelijkheid oplevert of wanneer een van de partijen zich niet aan de afspraken houdt. Het liefst lost Bente het geschil tussen partijen onderling op. Maar als dat niet mogelijk is, dan draait zij haar hand niet om voor een procedure bij de rechtbank.

Ook op haar website tref je handige informatie aan, zoals een terugkerende blog Bente’s Basics. Daar legt zij allerlei juridische onderwerpen op een eenvoudige manier uit.

Direct contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar Juristica en wil je meer informatie? Of wil je direct een zaak uit handen geven? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak. Ik help je graag.