Over Juristica

Juristica is een eenmanszaak die is opgezet door mij, Bente Jacobs. Ik ben gespecialiseerd in het contractenrecht en heb vanaf 2007 ervaring opgedaan als jurist en (voormalig) advocaat. Toegankelijkheid in mijn werk is erg belangrijk. Iedere zaak is een samenwerking met de klant, waarbij vertrouwen een grote rol speelt. Door in dezelfde taal als de klant te spreken, betrokken te zijn en korte lijnen te houden, zet ik me in om het beste resultaat te behalen.

Toegankelijk
De toegankelijkheid zie je bij Juristica overal in terug. Ik ben rechtstreeks bereikbaar via telefoon en e-mail. Zelfs al is het maar even om een korte vraag te beantwoorden of even iets te checken. En nee, uiteraard krijg je daar niet meteen een rekening van.

Ik ben graag optimaal betrokken bij de zaak. Daarom plan ik besprekingen het liefst op locatie. Liever niet op locatie? Geen enkel probleem, dan plannen we de bespreking in een nabije externe locatie. 

Alle zaken behandel ik met volledige vertrouwelijkheid en aandacht, of het nu gaat om een kleine incasso of een groot geschil. Ik spreek jouw taal, normale taal, zelfs bij de meest ingewikkelde juridische situaties. Met oog voor jouw belangen zet ik mij in voor een zo goed mogelijk resultaat. Het liefst lossen we het probleem onderling op, bijvoorbeeld door onderhandelingen. Maar als het niet anders kan, dan strijden we samen in de rechtszaal. Voor alle huur- en arbeidszaken, WOZ én voor zaken tot € 25.000,00 kan je bij Juristica terecht en heb je geen advocaat nodig.

Ik ben aangesloten bij de NJV, de Nederlandse Juristen Vereniging. Zo blijf ik continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Direct contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar Juristica en wil je meer informatie? Of wil je direct een zaak uit handen geven? 
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag.